// you’re reading...

Nyheder

Pressemeddelelse fra Hellerup Sejlklub

Vedr. konflikt mellem Hellerup Sejlklub/Lucas Lier og Dansk Yngling Klub/Jørgen Ring:

 I den verserende sag vedr. VM for Yngling i Australien er der på et møde mellem parterne onsdag den 27. juni 2012 opnået følgende afklaring:

 Jørgen Ring udtaler: 

Lucas Lier og jeg havde i forbindelse med VM i Australien 2011 en konfrontation, hvor jeg verbalt groft overfusede Lucas og med et fast greb tog fat i hans skulder. Det skete i en ophedet situation hvor jeg følte mig presset, hvilket dog på ingen måde legitimerer min opførsel overfor Lucas i situationen. 

Jeg skal hermed give min uforbeholdne undskyldning til Lucas Lier for min opførsel.

Med venlig hilsen 
Jørgen Ring 

Lucas Lier udtaler: 

Jeg accepterer med min underskrift Jørgen Rings undskyldning.
Det er vigtig for mig at gøre Jørgen Ring opmærksom på, at jeg ikke overfor nogen eller på noget tidspunkt har beskyldt, antydet eller anklaget Jørgen for vold eller voldelig adfærd. 

Med venlig hilsen 
Lucas Lier  

   

Thorkild Pedersen, Formand for HS udtaler:

På baggrund af ovenstående erklæringer fra henholdsvis Jørgen Ring og Lucas Lier har Hellerup Sejlklubs bestyrelse besluttet at frafalde de klager, som Hellerup Sejlklub har anlagt mod Jørgen Ring ved Dansk Sejlunions Ordensudvalg.

 

Christian Lerche
Næstformand
Hellerup Sejlklub

 

 

Discussion

Comments are disallowed for this post.

Comments are closed.