// you’re reading...

Nyheder

Østrisk guld i Yngling VM

I dag var det den sidste dag til VM i Østrig og det starte som alle andre dage med let vind om morgen men efter en halv times udsættelse blev vi sat på vandet i en skiftene sø brise som på denne tid er blevet en normalitet for de der sejler i dette stævne.

De danske både klarede sig rigtig godt i de to sidste sejladser i dag især 216 der rundede bund mærket som fjerde båd efter første spiler ben. Men kunne desværre ikke fortsætte føringen.

Team 216 og team Yeti fik nogle gode sejladser, de øvrige danske både var mindre tilfredse.

Verdensmesteren blev i år den lokale gamle rev Ruddi Mayr med to hollandske både på anden og tredje pladsen. I år kom der desværre ikke nogle dansker på præmielisten. Team Yeti endte på en 26. plads. Jørgen Krogh blev nr 29. Anders Nørrelykke blev nr 40. Søværnet blev nummer 43. Carl Bech blev nummer 44, og blev i øvrigt vinder af NP pokalen, som desværre ikke var kommet frem til stævnet. Denne pokal går til bedste juniorbesætning under 19 år. U23 pokalen, Jørgen Ring perpetual Trophy gik til en hollandsk besætning, som i øvrigt vandt bronze overalt.

Slutresultat

DSC_1338

Discussion

Comments are disallowed for this post.

Comments are closed.